1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Участие

Основните стъпки в работата на всеки от трите екипа са обсъждане на предварителните теми и набелязване на конкретните проблеми, развиване на иновативни идеи за проекти, проучване на потенциала на проектите с експерти и потенциални участници, тестване на прототипи и представяне на проектите пред експертна публика от бизнеса и засегнатите сфери.

Всеки екип се състои от максимум 8 участници, за да бъде възможно провеждането на продуктивни дискусии и успешното планиране на конкретни проекти. След края на официалното събитие осъществяването на разработения проект ще бъде подпомагано от Обединени идеи за България и партньорите на организацията; от участниците ще се очаква, при необходимост, да намерят начини за финансиране на проектите [Проекти, започнати на предишни издания на форума "Идеите - това сме ние" на ОИБ: По(д)лезно, Лечение без граници, Идействай].

За да се запишете за участие в някой от екипите, се регистрирайте до 11.03.2015г. За въпроси проверете нашата FAQ-страница или ни пишете на info [at] oib.bg.

 

Програма

Share